سومین برنامه  بازدید دوره ای مراقبین سلامت مرد از مرکز جامع سلامت امام علی (ع) برگزار شد

سومین برنامه بازدید دوره ای مراقبین سلامت مرد از مرکز جامع سلامت امام علی (ع) برگزار شد

سومین برنامه بازدید دوره ای مراقبین سلامت مرد در سال 1397 درتاریخ 24/5/1397با مدیریت گروه بیماریهای غیر واگیر از مرکز جامع سلامت امام علی (ع) انجام شد.

در این بازدید که با مدیریت گروه بیماریهای غیرواگیر برگزار شد، پس از تلاوت آیاتی از کلام ا.. مجید، آقای  دکتر فقیری پزشک مسئول مرکز جامع سلامت امام علی (ع)پس از خیر مقدم به حاضرین در خصوص  چگونگی اجرای برنامه های واگیر وغیر واگیر در مرکز مطالبی را بیان نمودند سپس آقای فلاحتی مراقب سلامت مردگزارشی از بیماریهای واگیر وغیرواگیر درمنطقه تحت پوشش رارا ارئه دادند. در ادامه آقایای مستوری در خصوص چگونگی گزارش گیری از سامانه سیب  توضیحاتی را ارائه دادند ،همچنین  آقای دکتر هدایتی دستورالعملهای جدید بیماریهای واگیر  وآقای جزایری در خصوص برنامه ژنتیک اجتماعی را ارائه دادند.

در ادامه اعضای شرکت کننده از مرکز جامع سلامت امام علی (ع) بازدید و واز طریق سامانه سیب بیماریهای واگیر وغیر واگیر مرکز را بررسی نمودند نمودند.در پایان گزارش بازدید توسط نمایندگان گروههای بازدید کننده ارائه و مطالب جمع بندی گردید.

ساعت : 9:39 -  روز  : یکشنبه  - 4 /  6 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :146