برنامه های آموزشی ازدواج مناسب ویژه جوانان مجرد در هفته ازدواج برگزار شد

22 لغایت 30 مردادماه سال 1397 با عنوان "هفته ازدواج"نامگذاری شده است. بدین مناسبت و به منظور ترویج ازدواج سالم در جوانان و بر مبنای ابلاغ سیاستهای کلی جمعیت، برنامه­های آموزشی و مشاوره­ای مورد نیاز جوانان مجرد در زمینه ازدواج سالم با همکاری اداره بهزیستی شهرستان کاشان در پایگاهها و مراکز خدمات جامع سلامت در حال اجرا می باشد.

این آموزشها در 5-3 جلسه متوالی با حضور جوانان گروه سنی 29-18 سال مجرد تحت پوشش مراکز و پایگاههای سلامت همراه با پیش­آزمون و پس­آزمون برگزار میشود.

از دیگر برنامه های در حال اجرا در هفته ازدواج مسابقه­ای از کتاب «درس آموخته های سمینارهای برگزار شده درخصوص ترویج ازدواج سالم» ویژه گروه هدف جوانان (29-18 سال مجرد) می­باشد.

اهداف برگزاری برنامه های هفته ازدواج:

- فراخوان جوانان جهت بالابردن پوشش خدمات مراقبتی ایشان

- آموزش حضوری و غیر حضوری جوانان در خصوص ازدواج سالم و معیارهای صحیح همسرگزینی

- جلب مشارکت و تعامل جوانان در خصوص برنامه های سلامت جوانان

- آشنایی بیشتر جوانان (گروه سنی 29-18 سال) با پایگاهها و مراکز خدمات جامع سلامت و معرفی خدمات این واحدها به ایشان

ساعت : 9:22 -  روز  : یکشنبه  - 4 /  6 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :135