برگزاری دومین کارگاه انجام تست تشخیص سریع ایدز جهت مراکز متادون تراپی در دانشگاه علوم پزشکی کاشان

در راستای استراتزی توصیه به انجام تست، مشاوره و آزمایش اچ آی وی در گروههای پرخطر،کارگاه آموزشی انجام تست تشخیص سریع به پرسنل مراکز متادون تراپی دولتی و خصوصی شهرستانهای کاشان و آران وبیدگل با همکاری معاونت درمان  دانشگاه، توسط گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر  در تاریخ10/5/1397در تالار سلامت معاونت بهداشتی برگزار گردید.

در ابتدا آقای نعمتیان مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیرضمن بیان چهارمین برنامه استراتزیک  ملی کنترل اچ آی وی به بیان اهمیت تشخیص زودتر در افراد با رفتارهای پرخطر ازجمله معتادان تزریقی و مصرف کنندگان مواد محرک پرداخت و سپس به آمار جهان،ایران و کاشان اشاره نمودند. در ادامه آقای دکتر هدایتی پزشک مسئول ایدز معاونت بهداشتی ضمن اشاره به تازه های ایدزبه روشهای تشخیص ایدز اشاره نموده و روشهای انجام مشاوره پیش و پس از انجام تست را توضیح دادند ایشان همچنین به نیدل استیک شدن پرسنل و پیشگیری از ایدز و هپاتیت  اشاره نمودند.. سپس آقای موسوی کارشناس مرکز مشاوره ایدز ضمن توضیح نحوه انجام تست، به صورت عملی و با مشارکت شرکت کنندگان  تست را انجام دادند. مقر ر گردید مراکز فوق ضمن انجام تست با رعایت اصول رضایت، رازداری و مشاوره در گروههای هدف، آمار فعالیتها را هر سه ماه به معاونت بهداشتی ارسال نمایند. در پایان بسته های آموزشی ایدز بین شرکت کنندگان توزیع گردید.

ساعت : 9:43 -  روز  : چهار شنبه  - 17 /  5 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :63