کمیته هپاتیت دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد

28 ژولای هر سال مصادف با 6 مرداد ماه روز جهانی هپاتیت میباشد. در همین را ستا و به منظور مرور برنامه ها ی هپاتیت در سال قبل و بررسی مشکلات پیش روی این بیماری و تصویب مصوبات لازم در مورخ 02/05/97 کمیته دانشگاهی هپاتیت با حضور اعضاء تشکیل شد.

در ابتدا آقای دکتر مروجی ضمن بیان اهمیت حذف بیماری هپاتیت، بر مشارکت  فعال کلیه اعضا در پیگیری مصوبات تاکید نمودند. سپس مصوبات جلسه قبل قرائت و نتیجه پیگیریها بیان شد. در ضمن خلاصه عملکرد سال قبل در خصوص حذف بیماری هپاتیت بیان و برنامه های سال جاری شامل برنامه های آموزشی، اطلاع رسانی، و اجرای برنامه آموزشی SHEP  هپاتیت علاوه بر برنامه های روتین به اجرا در خواهد آمد.

ساعت : 8:27 -  روز  : سه شنبه  - 9 /  5 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :88