همایش یک روزه روز جهانی هپاتیت در دانشگاه علوم پزشکی کا شان برگزار شد

در راستای معرفی روز جهانی هپاتیت و پیگیری اقدامات انجام شده در این مورد همایش یک روزه هپاتیت جهت مراقبین سلامت و پرسنل آزمایشگاه در مورخ 04/05/96 در تالار سلامت معاونت بهداشتی برگزار شد.

در ابتدای برنامه آقای نعمتیان مدیر گروه  پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر ضمن تشکر از زحمات یک ساله کلیه پرسنل نسبت به ارائه برنامه های سازمان جهانی بهداشت و وضعیت هپاتیت در دنیا مطالبی را بیان نمودند. سپس آقای رجبی کارشناس مسئول برنامه هپاتیت دانشگاه ضمن بیان عملکرد پرسنل در سال قبل بر اساس سامانه سیب نسبت به ارائه وضعیت برنامه آموزشی SHEP  هپاتیت در سطح شبکه و واحد های بهداشتی درمانی اقدام و بر اجرای برنامه ها طبق مدل  SHEP  هپاتیت تاکید و خواستار مستند سازی کلیه اقدامات در این زمینه شدند.

ساعت : 8:24 -  روز  : سه شنبه  - 9 /  5 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :76