جلسه آموزشی در زمینه خودمراقبتی سازمانی در راستای ارتقای سلامت کارکنان در محیط کار برگزار شد

جلسه آموزشی در زمینه خودمراقبتی سازمانی در راستای ارتقای سلامت کارکنان در محیط کار و حوادث و بلایا با حضور سفیران سلامت 18 اداره شهرستان در تاریخ 3/ 5/ 1397در محل معاونت بهداشتی برگزار گردید. در ابتدای جلسه آقای دکتر مروجی معاون بهداشتی دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت حوزه کاشان در خصوص طرح تحول سلامت و برنامه ملی خودمراقبتی به عنوان پنجمین برنامه تحول سلامت در حوزه بهداشت و خودمراقبتی سازمانی به عنوان زیر مجموعه این برنامه برای ارتقای سلامت در محل کار و  لزوم اجرای خودمراقبتی سازمانی  و اهمیت آن به منظور حفظ سلامت کارکنان ادارات سخنانی را بیان نمودند. در ادامه جلسه ، آقای گلسرخی سفیر سازمان آب و فاضلاب شهری کاشان گزارش اقدامات انجام شده در قالب خودمراقبتی سازمانی در سازمان مذکور را ارائه دادند. هم چنین کارشناسان بهداشت محیط در مورد حوادث و بلایا مطالبی را بیان نمودند.

ساعت : 8:16 -  روز  : سه شنبه  - 9 /  5 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :38