کارگاه آموزشی فضای مجازی بارویکرد ارتقاء سلامت نوجوانان و جوانان برگزار شد

همایش آموزشی"فضای مجازی بارویکرد ارتقاء سلامت نوجوانان و جوانان "با حضور مراقبین سلامت مراکز شهری و روستایی حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه(شهرستانهای آران و بیدگل)،کارشناسان مسئول واحدهای فنی ستاد معاونت ،جمعی از مسئولین ادارات ،سازمانها و دانشگاههای شهرستان کاشان در تالار سلامت معاونت بهداشتی در تاریخ 13/04/97  برگزار گردید.

این کارگاه با هدف توانمندسازی مراقبین سلامت در خصوص تهدیدها و آسیبهای فضای مجازی ،تاثیرات روحی و روانی شبکه های اجتماعی در گروه سنی نوجوانان و جوانان ،تکنیکها و راهکارهای برون رفت از آسیبهای شبکه های اجتماعی و سبک زندگی سالم در فضای مجازی با تاکید بر اصل برنامه ریزی در زندگی نوجوانان و جوانان تشکیل گردید.

در ابتدای کارگاه جناب آقای دکتر سیدعلیرضا مروجی، معاون بهداشتی دانشگاه با بیان تعریف سازمان بهداشت جهانی از سلامت و قرار گرفتن کشور ما در پنجره جمعیتی و ضرورت اهمیت توجه ویژه به گروه سنی نوجوانان و جوانان به ضرورت و آسیب شناسی فضای مجازی در سلامت نوجوانان و جوانان تأکید نمودند.

در ادامه ستوان دوم دخیلی، کارشناس پلیس فتای نیروی انتظامی به تهدیدها و آسیب های اجتماعی فضای مجازی اشاره نمودند. ایشان مهمترین آسیب فضای اجتماعی را اعتیاد به شبکه های اجتماعی، تأثیرات روحی و روانی شبکه های اجتماعی و سوء استفاده هکرها عنوان نمودند.

همچنین جناب آقای مهندس آلویی مسئول حراست اداره زیباسازی شهرداری کاشان، تکنیک ها و راهکارهای برون رفت از آسیب های شبکه های اجتماعی در نوجوانان و جوانان را بیان نمودند. ایشان ویژگی شبکه اجتماعی و راههای ایمن ماندن از مخاطرات شبکه های اجتماعی را نیز عنوان نمودند.

در ادامه جهت الاسلام والمسلمین فرجی مدیر حوزه علمیه منطقه کاشان و عضو شورای سیاستگذاری فضای مجازی ، با بیان سبک زندگی سالم در فضای مجازی و نقاط مثبت و منفی فضای مجازی در سبک زندگی اسلامی و تاکید بر برنامه ریری دقیق در زندگی اشاره نمودند.

ساعت : 9:27 -  روز  : چهار شنبه  - 20 /  4 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :108