کارگاههای آموزشی پیشگیری از بیماریهای قابل انتقال بین حیوان وانسان در دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزارشد

کارگاههای آموزشی پیشگیری از بیماریهای زئونوز درمرکزآموزش بهورزی و در محل سالن زنده یاد رعیت  معاونت بهداشتی کاشان به مدت  9  روز در تاریخهای9و 28تا31 خرداد و6 و7و 11 و13 تیرماه سال جاری جهت گروههای مراقبین سلامت ، ماما- پرستار –بهیاران  و بهورزان مراکز شهری و روستایی  برگزار گردید.

دراین کارگاههای آموزشی شرکت کنندگان  با آخرین دستورالعمل های بیماریهای  قابل انتقال بین حیوان  وانسان و نظام مراقبت از این بیماریها آشنا شدند. همچنین شرکت کنندگان با بیماریهای منتقله از پشه آئدس مهاجم نظیر بیماری تب دنگ،چیکونگونیا،وزیکا نیزآشنا شدند.

ساعت : 9:21 -  روز  : چهار شنبه  - 20 /  4 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :64