جلسات آموزشی سل ویژه سفیران سلامت کاشان برگزار شد

در راستای استراتژی آموزش و اطلاع رسانی برنامه کنترل سل، جلسات آموزشی جهت سفیران سلامت مناطق پرخطر مرکز خدمات جامع سلامت راوند وپایگاه بهداشتی سپهری توسط گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر معاونت بهداشتی و  با همکاری واحد آموزش و ارتقاء سلامت در مورخ4و97/04/9برگزار گردید.

در این جلسات آگاهی و نگرش شرکت کنندگان با پره تست ارزیابی و سپس کلیپ آموزشی سل پخش شد ودر ادامه آقای دکتر هدایتی پزشک مسئول سل دانشگاه ضمن بیان اهمیت بیماری سل به بیان علائم، راههای انتقال بیماری و گروههای در معرض ابتلا به بیماری ازجمله بیماران دیابتی، معتادان خصوصا تزریقی،  موارد سوء تغذیه و سالمندان پرداختند. سپس  به راههای پیشگیری و درمان رایگان اشاره نمودند. ایشان خواستار ارجاع کلیه موارد مشکوک به سل(سرفه پایدار بیش از دوهفته) توسط سفیران سلامت  به مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاههای بهداشتی جهت نمونه گیری رایگان خلط  شدند. لازم به ذکر است که این جلسات در طول سال وبا همکاری واحد آموزش سلامت برای کلیه مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاههای سلامت برگزار خواهد شد.

ساعت : 11:30 -  روز  : دو شنبه  - 18 /  4 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :81