کمیته راهبردی ارتقاء فعالیت فیزیکی نوجوانان و دانش آموزان دانشگاه برگزار شد

اولین کمیته راهبردی اجرای برنامه "ارتقاء فعالیت فیزیکی نوجوانان و دانش آموزان"به منظور هماهنگی  و برنامه ریزی جهت اجرای مداخلات برنامه در سال 1397 با حضور رؤسای کارگروه­های سه گانه (کارگروه آموزش و اطلاع رسانی، کارگروه محیط های حامی فعالیت بدنی و کارگروه مشارکت جامعه) ، معاون بهداشتی دانشگاه، معاون پرورشی و تندرستی آموزش و پرورش ،رؤسا و نمایندگان ادارات و سازمانها و واحدهای فنی مرتبط در تاریخ 05/04/97 در سالن اجتماعات آموزش و پرورش برگزار گردید.

دراین جلسه به مرور اقدامات اجرایی برنامه در سال تحصیلی 97-96 پرداخته شد و در ادامه نقاط قوت و ضعف برنامه توسط حاضرین بررسی گردید . سپس اعضاء به هم اندیشی در خصوص ارائه راهکارهای ارتقاء برنامه در سال جاری پرداختند.در پایان این کمیته از مدیران مدارس منتخب در اجرای برنامه ارتقاء فعالیت فیزیکی نوجوانان و دانش آموزان تقدیر بعمل آمد.قابل ذکر است برنامه ارتقاء فعالیت فیزیکی نوجوانان و دانش آموزان در سال تحصیلی 98-97 در 107 مدرسه و در همه مقاطع تحصیلی اجرا خواهد گردید.

ساعت : 9:33 -  روز  : دو شنبه  - 11 /  4 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :77