کنفرانس علمی تازه های دیابت جهت پزشکان عمومی ومتخصصین داخلی در تالار سلامت حوزه معاونت برگزار شد

به منظور ارتقا ء سطح علمی پزشکان عمومی ومتخصصین  گروه بیماریهای غیر واگیرحوزه معاونت بهداشتی دانشگاه با همکاری دفتر آموزش مداوم دانشگاه و شرکت داروسازی  دکتر عبیدی در تالار سلامت حوزه معاونت بهداشتی درتاریخ 7/4/97برگزارشد.

در این برنامه که باحضور پزشکان ومتخصصین داخلی برگزار شد در خصوص اپیدمیولوژی وپیشگیری ازبیماری دیابت آقای دکتر مروجی معاون محترم بهداشتی   -چگونگی مراقبت از بیماران دیابت آقای دکتر مجید مظفری –درمانهای نوین دارویی خانم دکتر جعفری ودسته های مختلف دارویی توسط آقای دکتر طباطبایی فوق تخصص غدد مطالب مذکور ارئه گردید ودر پایان به سئوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.لازم به ذکر است این کنفرانس دارای امتیاز بازاموزی برای شرکت کنندگان بود وتعداد 70نفر در این برنامه آموزشی شرکت نمودند.

ساعت : 9:26 -  روز  : دو شنبه  - 11 /  4 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :98