دومین جلسه شورای آموزشی (کمیته ارزیابی برنامه ها) برگزار شد

در این جلسه عناوین آموزشی«بیماریهای زئونوز و منتقله از آئدس مهاجم ( تب دنگ ، چیکونگونیا ، زیکا ) »ویژه مراقبین سلامت زن ، بهورزان ،کارشناسان فنی ستادی و پزشکان  کاشان و آران وبیدگل ،« شیوه نامه تکمیل گواهی فوت» ویِژه پزشکان کاشان و شبکه آران و بیدگل ،و سه عنوان آموزشی «بهداشت آب و فاضلاب در شرایط اضطراری و بلایا» ، «ضرورت آشنایی با داروها و تجهیزات ترالی احیا در مراکز خدمات جامع سلامت» و«افزایش آگاهی و ارتقاء عملکرد کارکنان حوزه سلامت در زمینه مدیریت خطر بلایا»و 9 عنوانآموزش  مداوم مصوب شد. که پس از طرح درجلسه کمیته سرمایه انسانی دانشگاه مجوز برگزاری این دوره های آموزشی دریافت گردید. مصوبات جلسه مذکور برای اعضای کمیته ، کارشناسان مسئول واحد و کارشناسان مجری برنامه ارسال گردید.

ساعت : 17:17 -  روز  : دو شنبه  - 4 /  4 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :45