جلسه هماهنگی درون بخشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در مورد  بیماریهای منتقله از آب وغذا با محوریت التور برگزارشد

جلسه هماهنگی درون بخشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در مورد بیماریهای منتقله از آب وغذا با محوریت التور برگزارشد

جلسه هماهنگی درون بخشی التور دانشگاه علوم پزشکی کاشان با هدف تقویت آمادگی و انجام تدابیر لازم جهت کنترل بیماریهای منتقله از آب و غذا بویژه التور در تاریخ12/03/97 در معاونت بهداشتی دانشگاه  برگزار شد.

در این جلسه که با حضور معاون بهداشتی و مسئولین واحد های مرتبط دانشگاه تشکیل شد، آقای دکتر سید علیرضا مروجی معاون بهداشتی دانشگاه ضمن بیان فلسفه و هدف از تشکیل جلسه در خصوص حساس سازی پزشکان بخش درمان و اورژانس جهت نمونه گیری از موارد مشکوک بیماری وبا تاکید نمودند. سپس آقای مهندس نعمتیان مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر گزارشی از آخرین وضعیت بیماری التور در کشور و وضعیت فعلی بیماریهای گاسترو آنتریت در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کاشان را ارائه و حدود انتظارات از سایر بخش های دانشگاه را تشریحنموند.

پس از ارائه نظرات توسط اعضاء و تعیین و جمع بندی مصوبات توسط معاون بهداشتی دانشگاه و تاکید بر اجرای درست و کامل نظام مراقبت بیماریها و رسیدن به اهداف کشوری تعیین شده در برنامه جلسه به کار خود پایان داد.

ساعت : 8:17 -  روز  : پنج شنبه  - 17 /  3 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :118