جلسه آموزشی بیماریهای قابل پیشگیری با واکسن با واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر شهرستان آران و بیدگل تشکیل شد

جهت هماهنگی بیشتر در اجرای نظام مراقبت بیماریهای قابل پیشگیری با واکسن و ابلاغ دستورالعملهای جدید در این زمینه جلسه هماهنگی و آموزشی با کارشناس مسئول و کارشناس برنامه بیماریهای قابل پیشگیری با واکسن شهرستان آران و بیدگل در مورخ 10/3/97 تشکیل شد.

در این جلسه آخرین نکات برنامه های فلج اطفال، سرخک، سرخجه، سندرم سرخجه مادرزادی، دیفتری و سیاه سرفه بیان و عملکرد دانشگاه در مقایسه با سایر دانشگاههای کشور مرور شد تا در اجرای نظام مراقبت علاوه بر افزایش دقت نسبت به جلب همکاری سایر بخشها اقدام گردد.

انتظار میرود در سال جاری به اهداف و حدود انتظارات تعیین شده از طرف وزارت متبوع جهت ریشه کنی، حذف و کنترل بیماریهای واگیر با تلاش و پشتکار همکاران بهداشتی در مانی دسترسی پیدا کنیم.

ساعت : 8:13 -  روز  : پنج شنبه  - 17 /  3 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :76