اولین جلسه هماهنگی برنامه پیشگیری از انتقال اچ آی وی  از مادر به کودک(PMTCT) دانشگاه علوم پزشکی کاشان درسال 97برگزار شد

اولین جلسه هماهنگی برنامه پیشگیری از انتقال اچ آی وی از مادر به کودک(PMTCT) دانشگاه علوم پزشکی کاشان درسال 97برگزار شد

در راستای اجرای برنامه استراتژیک ملی ایدز ،جلسه هماهنگی در خصوص روند اجرا و پایش برنامه با حضور کارشناس مسئول واحد بهداشت خانواده،کارشناس مادران وکارشناس برنامه ایدز  دانشگاه در تاریخ 3/3/97 برگزار گردید. در این جلسه ضمن بررسی میزان تحقق اهداف برنامه در سال 96 بر حفظ دستاوردها و پیشبرد اهداف برنامه در سال97 تاکید شد.

ساعت : 10:3 -  روز  : شنبه  - 12 /  3 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :32