جلسات آموزشی SHEP  هپاتیت جهت گروههای مختلف  تحت پوشش مرکز خدمات جامع سلامت صدقی کاشان برگزار شد

جلسات آموزشی SHEP هپاتیت جهت گروههای مختلف تحت پوشش مرکز خدمات جامع سلامت صدوقی کاشان برگزار شد

بدنبال آموزش مربیان مدل جامع سیستماتیک هپاتیت (SHEP) در سال 1396 برنامه آموزش رده های مختلف گروه هدف برنامه در سال 97 آغاز شد . به همین منظور جلسات آموزشی توسط پزشک و مراقبین سلامت مرکز خدمات جامع سلامت صدوقی کاشان جهت 40 نفر از رابطین و سفیران سلامت، 20 نفر از نوعروسان کمیته امداد، 180 نفر از دانش آموزان هنرستانها و 15 نفرا مراقبین سلامت مرکز در فروردین و اردیبهشت ماه سال جاری برگزار شد. در این جلسات پس از بیان اهمیت بیماری هپاتیت و کنترل آن در جامعه توسط مربیان، در خصوص راههای انتقال بیماری، علائم و نشانه های بیماری و روشهای کنترل بیماری هپاتیت توضیحات لازم ارائه و در پایان با پرسش و پاسخ و انجام پس آزمون و توزیع پمفلتهای آموزشی جلسات پایان می یابد. امید است با ارتقاء آگاهی جامعه و خود مراقبتی بتوانیم به هدف حذف بیماری هپاتیت تا سال2030 میلادی نائل گردیم.

ساعت : 18:23 -  روز  : چهار شنبه  - 9 /  3 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :66