اطلاع رسانی ومشاوره ایدز با همکاری معاونت دانشجویی دانشگاه  علوم پزشکی کاشان

اطلاع رسانی ومشاوره ایدز با همکاری معاونت دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان

آموزش واطلاع رسانی  ایدز به گروههای درمعرض خطراز اهداف برنامه استراتژیک ملی ایدز  می باشد. در این راستا مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری (ایدز) گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر معاونت بهداشتی کاشان با همکاری معاونت دانشجویی دانشگاه کاشان اقدام به برپایی ایستگاه اطلاع رسانی ایدز نمودند.

در این ایستگاه ضمن آموزش واطلاع رسانی، مشاوره و تست تشخیص سریع اچ آی وی برای 50 نفر ازدانشجویان انجام گرفت و مورد مثبت Hiv مشاهده نگردید.

ساعت : 18:55 -  روز  : شنبه  - 22 /  2 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :94