بازدید مدیر کل دفتر سلامت جمعیت ،خانواده و مدارس و رئیس اداره سلامت جوانان ،نوجوانان و مدارس از معاونت بهداشتی کاشان

ر این بازدید که با حضور مدیر کل دفتر سلامت جمعیت ،خانواده و مدارس ،مشاور مدیر کل ، رئیس اداره سلامت جوانان ،نوجوانان و مدارس و کارشناس اداره سلامت جوانان ،نوجوانان و مدارس وزارت بهداشت در تاریخ 15/2/97 انجام گرفت ،برنامه های سلامت نوجوانان و مدارس خصوصا روند اجرای برنامه "ارتقائ فعالیت فیزیکی نوجوانان و دانش آموزان " مورد ارزیابی و پایش قرار گرفت و چک لیستهای پایش برنامه در ستاد معاونت بهداشتی توسط بازدید کنندگان تکمیل گردید.

در ابتدا دکتر سید علیرضا مروجی ،معاون بهداشتی دانشگاه ، به ارائه شاخصهای مربوط به برنامه های سلامت جوانان ،نوجوانان و مدارس پرداختند و سپس گزارش مبسوطی از اقدامات انجام شده در خصوص اجرای برنامه "ارتقائ فعالیت فیزیکی نوجوانان و دانش آموزان درشهر کاشان "از ابتدا تا کنون ارائه نمودند.

سپس دکتر حامد برکاتی ،مدیر کل سلامت جمعیت ،خانواده و مدارس ، با اشاره به انتخاب شهرستان کاشان از سال 92 به عنوان پایلوت طرح کشوری ارتقای تحرک فیزیکی نوجوانان با بهره گیری از همکاریهای بین بخشی با همکاری یونیسف و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: رشد اضافه وزن و چاقی کنترل نشده در میانسالان و بزرگسالان ما را بر این داشت تا مداخلاتی را در این زمینه به کار گیریم و اکنون این برنامه در 22 دانشگاه در حال انجام است.وی با ابراز خرسندی از همکاری مطلوب بین بخشی در شهرستان کاشان از همه دست اندر کاران این برنامه قدردانی کرد.در ادامه از روند اجرای برنامه فوق در دو مدرسه ابتدایی شهید خادمی و مفتح بازدید بعمل آمد.

ساعت : 18:48 -  روز  : شنبه  - 22 /  2 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :95