برگزاری مراسم پیاده روی و جلسه آموزشی جهت خانوارهاوسالمندان تحت پوشش مرکزخدمات جامع سلامت خاتم الانبیاء

با توجه به بهبودشرایط زندگی وافزایش روز افزون امید به زندگی در کشورمان در دهه های اخیر،شاهد بالا رفتن جمعیت سالمند هستیم. در این میان یکی از مکان های نگهداری از افراد سالمند ،خانه های سالمندان می باشد.

دیدار مستمر،دلجویی و حمایتهای عاطفی از این افرادمی تواند در توسعه وتعالی جامعه بشری سهم به سزایی داشته ودر پیشگیری  از انزوا،افسردگی، استرس روزمرگی وایجاد نشاط،شادابی،آرامش وحس امنیت این افراد مؤثر باشد.

به همین منظورهمزمان با هفته سلامت مورخ 6/2/97وبا همت پزشک و  پرسنل محترم مرکز خدمت جامع سلامت خاتم الانبیا، مراسم پیاده روی خانوادگی از محل مرکز به سمت مجتمع سالمندان گلابچی برگزارگردید.

سپس پزشک محترم مرکز، آموزش های مختلف در موضوعات دیابت ،بیماریهای قلبی و فشارخون وراههای پیشگیری از ابتلا وعلائم ،عوارض ونقش تغذیه مناسب وفعالیت بدنی ،ارائه دادند.

در ادامه برنامه، کارشناس سالمندان معاونت بهداشتی در خصوص حفظ سلامت در تمامی گروههای سنی وبخصوص سالمندان وضرورت مراجعه مستمر وبه موقع  به پایگاهها ومراکز خدمات جامع سلامت وتأکید برمصرف مکمل ها و کارشناس مبارزه با بیماریهای واگیر معاونت بهداشتی در مورد اهمیت پیشگیری از بیماریها مطالبی را عنوان نمودند ،در پایان به نفرات برتر در پیاده روی ، سالمند بالای 90 سال ،هدایایی به رسم یادبود اعطاء گردید.

ساعت : 10:12 -  روز  : سه شنبه  - 11 /  2 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :100