کلاس آموزشی ویژه دانشجویان دختر دانشگاه کاشان برگزار شد

به مناسبت بزرگداشت هفته سلامت جوان :

کلاس آموزشی ویژه دانشجویان دختر دانشگاه کاشان برگزار شد

همزمان با روز ملی جوان مورخ 8/2/97 ، با هدف افزایش آگاهی و نگرش جوانان دانشجو در خصوص مسائل مرتبط با سلامت جوانان با همکاری معاونت دانشجویی –فرهنگی دانشگاه کاشان ،کلاس آموزشی با موضوع" بهداشت دختران در دوران جوانی "ویژه دانشجویان دختر دانشگاه کاشان در خوابگاه ریحانه این دانشگاه برگزار شد.در پایان جلسه به سئوالات حاضرین پاسخ داده شد و  فرم نیازسنجی آموزشی ویژه گروه سنی جوانان توسط دانشجویان تکمیل گردید.

ساعت : 10:9 -  روز  : سه شنبه  - 11 /  2 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :62