برگزاری جلسه کمیته دانشگاهی ترویج تغذیه با شیرمادر کاشان

برگزاری جلسه کمیته دانشگاهی ترویج تغذیه با شیرمادر

دومین جلسه کمیته دانشگاهی ترویج تغذیه با شیرمادر در سال جاری با حضور معاون بهداشتی و سایر اعضاء در روز سه شنبه مورخ 22/12/96 در محل سالن شهداء ستاد مرکزی برگزار شد.

به گزارش وب دا، معاون بهداشتی دانشگاه در این نشست، به "اهمیت تماس پوست با پوست مادر و نوزاد بلافاصله پس از تولد(قبل از قطع بند ناف)" و "اهمیت تغذیه با شیرمادر در 60 دقیقه اول بعد از تولد" در بیمارستان های دوستدار کودک تاکید کرد.

دکتر مروجی، همچنین  نکاتی در خصوص مشکلات مربوط به وضعیت برنامه ترویج تغذیه با شیرمادر در کاشان را بیان و پیشنهاداتی جهت رفع این مشکلات ارائه کرد.

لازم به ذکر است در ادامه نشست گزارش اقدامات انجام شده در راستای رفع مشکلات موجود در بیمارستان ها با توجه به نتایج ارزیابی و مصوبات جلسه قبل ارائه شد.

منبع خبر: وب دا کاشان

ساعت : 18:17 -  روز  : دو شنبه  - 28 /  12 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :91