کارگاه آموزشی هپاتیت به روش مدل جامع سیستماتیک آموزش و ارتقاء سلامت SHEP)) جهت مراقبین سلامت دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد

کارگاه آموزشی هپاتیت به روش SHEP  جهت مراقبین سلامت مرد دانشگاه علوم پزشکی کاشان در معاونت بهداشتی برگزار شد.در این کارگاه آموزشی آقای رجبی کارشناس هپاتیت دانشگاه در ابتدا روش آموزش مدل جامع سیستماتیک آموزش و ارتقاء سلامت (SHEP  ) برای حاضرین تشریح و سپس نحوه استفاده از مواد آموزشی طراحی شده با توجه به نوع گروه هدف آموزشی در سطح جامعه را بیان کردند. قرار است بعد از این کارگاه کلیه مراقبین سلامت بعنوان مربیان هپاتیت در سطح مراکز، پایگاهها و خانه های بهداشت نسبت به طراحی برنامه عملیاتی در سال 97 اقدام و پس از برگزاری جلسات آموزشی گزارشات خود را بصورت مستند به معاونت بهداشتی ارسال نمایند. هپاتیت یکی از مشکلات بهداشتی جامعه میباشد و بالا بردن سطح سواد جامعه در این خصوص به کنترل و پیشگیری از این بیماری کمک می نماید. هپاتیت التهاب کبد است که یکی از علتهای ایجاد آن ویروسها میباشند. آمارها نشان میدهد که 325 میلیون نفر از مردم جهان مبتلا به هپاتیت ویروسی میباشند و هر ساله 6 تا 10 میلیون نفر به مبتلایان افزوده میشود.

ساعت : 7:44 -  روز  : چهار شنبه  - 23 /  12 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :151