مانور مدیریت مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی 1397 در کاشان برگزار شد

همزمان با سراسر کشور:

مانور مدیریت مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی 1397 در کاشان برگزار شد

همزمان با سراسر کشور مانور سلامت نوروزی سال 1397، با حضور مسئولین دانشگاه و  شهرستان روز سه شنبه مورخ 15/12/96 به همت گروه مهندسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد.

به گزارش وبدا، دکتر سید علیرضا مروجی معاون بهداشتی دانشگاه، حفظ و ارتقای سطح سلامت شهروندان و مسافران نوروزی در ایام تعطیلات را هدف کلی برنامه دانست و اظهار داشت: افزایش نظارت و بازرسی های بهداشتی از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی  و  بین راهی تحت پوشش، نمونه برداری از مواد غذایی حساس مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و کنترل کیفی آب اشامیدنی (کلرسنجی و نمونه برداری) در اماکن عمومی و مراکز اقامتی و بین راهی از اهداف اختصاصی مانور است.

دکتر مرتضی پنجه شاهی معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه نیز با اشاره  به اجرای طرح سلامت نوروزی در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل اظهار داشت: هر ساله با نزدیک شدن ایام تعطیلات نوروزی با افزایش فعالیت برخی از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی از جمله فروشگاه ها، اماکن اقامتی - تفریحی، اماکن بین راهی و سرویس های بهداشتی در سطح شهر و در کنار جاده ها، مرکز سلامت محیط و کار و مجموعه معاونتهای بهداشتی دانشگاه های علوم پزشکی در سطح کشور مسئولیت تامین شرایط بهداشتی در راستای حفظ و ارتقای سطح سلامت شهروندان و مسافران نوروزی و پیشگیری از بروز اپیدمی های منتقله از آب و غذا در این ایام را بر عهده دارند.

کارشناس مسئول بهداشت محیط دانشگاه ضمن قرائت دستورالعمل مدیریت مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی 1397 ارسالی از وزارت متبوع و مروری بر مفاد نامه به اهمیت موضوع و ضرورت افزایش نظارت های بهداشتی گفت : برنامه سلامت نوروزی از پانزدهم اسفند ماه تا پایان پانزدهم فروردین سال بعد به صورت شبانه روزی و از ساعت 8 صبح لغایت 20 شب در کلیه روزهای اداری و تعطیل و در صورت لزوم تا رفع مشکلات و رسیدگی به شکایات مردمی سامانه 190 با همکاری پرسنل بهداشت محیط با تاکید بر اماکن و مراکز حساس اجرا می شود.

محسن فتحی مقدم افزود: در این مانور ، 15 گروه از بازرسان و کارشناسان بهداشت محیط به صورت تیمی با همراهی نیروی انتظامی در خیابانهای مرکزی شهرستان کاشان حرکت خواهند نمود و سپس بازرسی از کلیه مراکز و اماکن حساس با اولویت رعایت بهداشت فردی متصدیان و حفظ ایمنی مواد آب و غذا و ...  ازدیگر اقدامات  بازرسان در این مانور است.

در پایان مانور اکیپ های بازرسی از مراکز واماکن مطابق برنامه ریزی انجام شده بازدید و نسبت به ثبت اطلاعات در سامانه جامع بازرسی مرکز سلامت محیط و کار اقدام نمودند.

شایان ذکر است مانور سلامت نوروزی در شهرستان آران و بیدگل با 5 اکیپ بازرسی و حضور مسئولین محترم شبکه و مرکز بهداشت شهرستان همزمان با اجرای مانور در شهرستان کاشان به مرحله اجرا در آمد .

ساعت : 7:45 -  روز  : شنبه  - 19 /  12 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :116