آزمون فلج شل حاد در دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد

آزمون فلج شل حاد جهت پرسنل فنی ستادی و رده محیطی شهرستانهای کاشان وآران و بیدگل دردانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد.

این آزمون به منظور تقویت اطلاعات پرسنل درگیر نظام مراقبت بیماری فلج اطفال انجام شد . پس از مطالعه دستور العمل کشوری توسط پرسنل آزمونی مشتمل بر 44 سوال علمی وکاربردی  4 گزینه ای از آنها بعمل آمد. بیماری فلج اطفال در مرحله ریشه کنی میباشد و از سال 2001 میلادی تاکنون کشور جمهوری اسلامی ایران عاری از پولیو میباشد ولی متاسفانه 3 کشور افغانستان ،پاکستان و نیجریه از جمله کشورهایی میباشند که هنوز دارای موارد پولیو میباشند. و کشور ما در همجواری 2 کشور پولیو آندمیک میباشد لذا به روز بودن اطلاعات پرسنل و هوشیاری سیستم بهداشتی وگزارش  به موقع موارد فلج یکی از مهمترین موارد نظام مراقبت این بیماری میباشد. وگزارش این بیماری مبتنی بر گزارش هرگونه فلج شل حاد در سن زیر 15 سال میباشد.

ساعت : 9:36 -  روز  : چهار شنبه  - 16 /  12 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :110