برگزاری جلسه آموزشی با عنوان

به مناسبت هفته ملی سلامت مردان:

برگزاری جلسه آموزشی با عنوان "شایع ترین مشکلات سلامت مردان و راه های سالم زیستن" با حضور پدران دانش آموزان دبستان علوی

به مناسبت هفته ملی سلامت مردان پرسنل پایگاه سلامت باهنر جلسه آموزشی با حضور پدران دانش آموزان دبستان دخترانه علوی در محل سالن اجتماعات دبستان در تاریخ 8/12/96 برگزار گردید.

در این جلسه در خصوص شایع ترین بیماریها، مخاطرات تهدید کننده سلامت مردان بویژه تحرک بدنی ناکافی و تاثیر آن بر ابعاد سلامت آنان از بیماری های قلبی عروقی و سرطان ها به عنوان اولی ترین علل مرگ و میر و عوامل خطر مهمی مانند چاقی و چاقی شکمی، فشارخون بالا، دیابت و ... تا مشکلات روانی اجتماعی، اسکلتی عضلانی و... به عنوان مهمترین علل ناتوانی مردان صحبت شد. همچنین در خصوص  راههای سالم زیستن نیز مطالبی به اطلاع حضار رسانیده شد.

ساعت : 17:6 -  روز  : یکشنبه  - 13 /  12 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :98