به مناسبت هفته ملی سلامت مردان:

برگزاری جلسات آموزشی در خصوص سلامت مردان با حضور پدران دانش آموزان تعدادی از مدارس شهرستان کاشان

تامین سلامت جسمی و روانی مردان در دوره های مختلف زندگی، حساس سازی آنان به مقوله حفظ و ارتقا سلامت، پیشگیری اولیه و تشخیص زود هنگام بیماریهای خطیر و بدون علامت در جامعه مردان و  افزایش دسترسی آنها به دانش و اطلاعات سلامتی موجب استحکام و ارتقای سلامت نیروی کار جامعه شده و پیشرفت کشور را به دنبال خواهد داشت.

به مناسبت هفته ملی سلامت مردان ایرانی و پیرو هماهنگی های انجام شده واحد سلامت خانواده معاونت بهداشتی با آموزش و پرورش جلسات آموزشی در خصوص اولاترین مشکلات سلامت و بیماریها در مردان و اصول شیوه زندگی سالم با پدران دانش آموزان و معلمان آموزش و پرورش در تعدادی از مدارس شهرستان برگزار گردد.

اولین جلسه از جلسات فوق در تاریخ 9/12/96 در محل نمازخانه دبیرستان پسرانه دوره دوم حاجی طباطبایی واقع در فاز2 ناجی آباد با حضور تعدادی از معلمین و پدران دانش آموزان تشکیل گردید. در نظر است جلسات بعدی، در هفته دوم اسفند ماه و در محل کانون پرورش فکری کودکان و دبستان محمد رسوال الله برگزار گردد.

ساعت : 16:59 -  روز  : یکشنبه  - 13 /  12 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :101