برگزاری همایش پیاده روی به مناسبت هفته سلامت مردان، همراه با آموزش اصول ورزش و تغذیه و بازدید از شهر زیر زمینی اویی نوش آباد

به مناسبت هفته ملی سلامت مردان با شعار "ورزش کلید طلایی سلامت مردان" همایش پیاده روی با همکاری و تعامل واحد های سلامت خانواده و بیماری های غیرواگیرمعاونت بهداشتی و مشارکت گروه کوهنوردان دانشگاه در تاریخ 7/12/96 برگزار گردید.

در این برنامه تعداد 60نفر از پرسنل دانشگاه همراه با خانواده  شرکت و مسافت 4کیلومتری از قلعه شجاع آباد تا شهر  زیر زمینی اویی واقع در نوش آباد را طی نمودند. درادامه از شهر زیرزمینی بازدید به عمل آمد و آموزش پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر با شعار ورزش و تغذیه سالم توسط کارشناس تغذیه داده شد. در پایان برنامه جهت ترویج غذای سالم با آش از شرکت کنندگان پذیرایی و به 7نفر به قید قرعه هدایایی تقدیم گردید.

ساعت : 12:54 -  روز  : پنج شنبه  - 10 /  12 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :113