برگزاری مسابقه فوتسال بین تیم های معاونت بهداشتی و بهداشت محیط به مناسبت هفته ملی سلامت مردان در سالن تربیت بدنی دانشگاه کاشان

دیر یا زود بی تحرکی برای ما مشکل ساز خواهد شد. آمار ها نشان می دهد 35درصد افراد 15تا 64ساله هیچ فعالیت فیزیکی ندارند. فعالیت بدنی می تواند در آرامش روانی وکاهش استرس و بهبود خلق نقش موثری داشته باشد و علاوه بر تاثیر مستقیم در کاهش بروز بیماریهای غیرواگیر از افزایش وزن نیز جلوگیری می کند.

به مناسبت هفته ملی سلامت مردان و با توجه به شعاراین هفته و تاکید بر ترویج فعالیت بدنی به عنوان کلیدی طلایی در سلامت مردان، مسابقه فوتسال بین تیم های معاونت بهداشتی و بهداشت محیط در محل سالن تربیت بدنی دانشگاه مورخ7/12/96 برگزار گردید.

ساعت : 12:49 -  روز  : پنج شنبه  - 10 /  12 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :187