امحاء 850 لیتر شربت های رنگی غیر مجاز از اتوبان قم- کاشان

با توجه به مصوبات شورای سلامت و امنیت غذایی و پیگیری های گروه مهندسی بهداشت محیط دانشگاه حدود 850  لیتر گلاب ، عرقیات و شربتهای رنگی که از محور اتوبان عوارضی قمصر ، فین ، مسیر اتوبان قم –کاشان  با همکاری و مشارکت کلانتری مشکات –پلیس راهور  و اداره راهداری در بهمن ماه سال جاری جمع آوری گردید.

مهندس محسن فتحی مقدم کارشناس مسئول بهداشت محیط دانشگاه اظهار داشتند : این شربت های رنگی به دلیل استفاده از رنگهای غیر مجاز - تهیه شده در کارگاههای غیر بهداشتی و فروش بصورت دوره گردی باعث آسیب رساندن به سلامت  می شود.

ایشان از عموم مردم و همشهریان گرامی خواستند که از مراکز معتبر وفروشگاهها محصولات دارای مشخصات بهداشتی کامل از قبیل پروانه ساخت –مواد متشکله –تاریخ تولید و انقضا و آدرس محل تولید تهیه و خریداری نمایند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی موارد را سریعا به سامانه 190 بهداشت اعلام گزارش نمایند .

ساعت : 9:1 -  روز  : چهار شنبه  - 18 /  11 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :115