کارگاه تهیه تمر و لواشک غیر بهداشتی توسط گروه مهندسی بهداشت محیط شناسایی و پلمب شدکاشان

براساس گزارش مردمی به سامانه 190رسیدگی به شکایات مردمی در خصوص فعالیت غیر مجاز و مخفیانه آماده سازی تمر با استفاده از رنگهای غیر مجاز در یکی از سوله های صنایع کارگاهی واقع در بلوار شهدا و در مجاورت دارالسلام گروه بهداشت محیط مرکزخدمات جامع سلامت صدوقی جهت شناسایی به محل عزیمت نمودند. پس از بازدید و بررسی موارد و مشاهده کارگاه تهیه لواشک با مارک جعلی و تقلبی مرتضایی محل پلمپ و پرونده نامبرده به مراجع قضایی ارسال گردید.

مهندس محسن فتحی مقدم کارشناس مسئول بهداشت محیط دانشگاه اظهار داشتند : با توجه به اینکه لواشک و تمرهای توقیفی با رنگ غیر مجاز و در شرایط غیر بهداشتی تهیه و در سطح شهرستان کاشان و حومه با مارک مرتضایی توزیع می گردیده است از عموم مردم و همشهریان گرامی خواستند در صورت مشاهده این محصول موضوع را به سامانه 190 بهداشت سریعا اعلام تا پیگیری لازم انجام شود.

ایشان از همشهریان محترم تقاضا نمودند از مراکز معتبر و فروشگاهها محصولات دارای مشخصات بهداشتی کامل از قبیل پروانه ساخت –مواد متشکله –تاریخ تولید و انقضا و آدرس محل تولید تهیه و خریداری نمایند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی موارد را سریعا به سامانه 190 بهداشت اعلام گزارش نمایند.

ساعت : 8:40 -  روز  : چهار شنبه  - 18 /  11 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :75