آموزش هپاتیت به طریق SHEP جهت پرسنل آموزش و پرورش کاشان برگزار شد

در راستای اطلاع رسانی و افزایش سطح آگاهی جامعه در خصوص خطرات انواع هپاتیت و فراگیری راهکارهای پیشگیری از این بیماری کارگاه آموزشی هپاتیت در مورخ26و27/10/96 و3و4/11/96 در محل آموزش و پرورش شهرستان کاشان برگزار شد.

این کارگاه آموزشی توسط آقای رجبی کارشناس هپاتیت دانشگاه علوم پزشکی و به روش SHEP(مدل جامع سیستماتیک آموزش وارتقاء سلامت) برگزار گردید. در ابتدای کارگاه از کلیه فراگیران آزمون آگاهی، نگرش و عملکردی هپاتیت بعمل آمد. سپس مطالب آموزشی از طریق اسلاید جهت حاضرین تشریح شد. آقای رجبی ضمن اشاره به آمار بیماری هپاتیت در جها ن و ایران گفت: هر ساله 6 تا 10 میلیون نفر به تعداد مبتلایان به هپاتیت در جهان افزوده میشود و این خود اثرات اجتماعی و اقتصادی زیادی را به دنبال دارد. بنابر این دانستن راههای ایجاد هپاتیت و مقابله با آن از طریق خو مراقبتی یکی از راهکارهای اساسی میباشد که این مهم میتواند از طریق آموزش بر اساس مدل (SHEP) تحقق یابد. لازم به ذکر است با گرفتن پس آزمون از فراگیران و توزیع پمفلتهای آموزشی برنامه به کار خود پایان داد.

ساعت : 17:27 -  روز  : دو شنبه  - 9 /  11 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :209