از شروع اجرای تحول سلامت تا کنون ، تعداد 44534 مورد غربالگری سرطان در مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کاشان انجام شده است

در مراسم پویش ملی مبارزه با سرطان عنوان شد:

روز چهارشنبه مورخ 4/11/1396 همزمان با چهارمین روز هفته مبارزه با سرطان ، مراسم پویش ملی مبارزه با سرطان در معاونت بهداشتی برگزار شد . دکتر مرتضی پنجه شاهی ، معاون فنی معاونت بهداشتی ضمن بیان آمار بروز سرطان در جهان ،ایران ،  کاشان و  اهمیت پیشگیری ازآن ، همچنین در خصوص خدمات ارائه شده در مراکز خدمات جامع سلامت ، پایگاههای سلامت و خانه های بهداشت نیز توضیحاتی را ارائه نمودند. مطابق بیانات ایشان از ابتدای شروع برنامه تحول سلامت تاکنون در دانشگاه علوم پزشکی کاشان تعداد 7256 مورد غربالگری سرطان کلورکتال ، 19406 مورد غربالگری سرطان پستان و 17872 مورد غربالگری سرطان سرویکس انجام شده است . از این تعداد غربالگری انجام شده ،  3303 مورد نیاز به بررسیهای بالاترداشته اندکه ارجاع به سطح دو انجام شده است . تا کنون 11مورد بیمار مبتلا به سرطان پستان  درمراحل اولیه تشخیص وتحت درمان قرار گرفته اند . ایشان افزودند تمامی خدمات غربالگری در سطح یک بصورت رایگان برای گروههای هدف انجام می شود .

در ادامه این مراسم با توجه به اینکه دومین سرطان شایع درکاشان می باشد وجزءاولویت های منطقه ای دانشگاه است ،  نحوه پیشگیری از سرطان پوست و مراقبت از پوست در برابر اشعه ماورای بنفش  توسط آقای دکتر بخردی پزشک مرکز باریج اسانس کاشان انجام شد. برنامه با پخش کلیپ و پذیرایی مختصر از شرکت کنندگان پایان یافت.

ساعت : 13:4 -  روز  : پنج شنبه  - 5 /  11 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :95