سرطان قابل پیشگیری و درمان است با خودمراقبتی و امید

اجرای برنامه کوهنوردی پرسنل معاونت بهداشتی با پیام:

سرطان قابل پیشگیری و درمان است با خودمراقبتی و امید

برنامه کوهنوردی پرسنل معاونت بهداشتی بعد از ظهر روز دوشنبه مورخ 2/11/96 مطابق با دومین روز هفته پویش ملی مبارزه با سرطان،به همت گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای غیرواگیر معاونت بهداشتی،با پیام"سرطان قابل پیشگیری و درمان است با خودمراقبتی و امید"برگزار شد.مطابق برنامه ریزی سرپرستان زحمت کش گروه کوهنوردی، در هنگام توقف و استراحت گروه و در معیت کوهنوردان ایثارگر،کارشناس واحد پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر معاونت،در خصوص اصول پیشگیری از سرطان،  علائم هشداردهنده سرطان و نقش فعالیت بدنی و ورزش درپیشگیری ازبروز بیماریهای غیرواگیرو سرطانها ،مطالبی را مطرح کرده و به شرکت گروههای هدف در برنامه های غربالگری سرطان در مراکز خدمات جامع سلامت تاکید نمودند. همچنین از طرف واحد مربوطه به قید قرعه جوایزی به شرکت کنندگان اهدا شد.

ساعت : 17:21 -  روز  : سه شنبه  - 3 /  11 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :174