کلاس آموزشی با عنوان خود مراقبتی در پیشگیری از سرطان جهت مراقبین سلامت مرد برگزار شد

به مناسبت پویش ملی مبارزه با سرطان :

کلاس آموزشی با عنوان خود مراقبتی در پیشگیری از سرطان پوست و مراقبت از پوست در برابر اشعه ماوراء بنفش خورشید جهت مراقبین سلامت مرد برگزار شد.

نظر به اینکه مطابق گزارش آنالیز اولیه داده های برنامه ملی ثبت سرطان ، سرطان پوست دومین سرطان شایع در دانشگاه کاشان می باشد ،این جلسه آموزشی به همت گروه بیماریهای غیرواگیر و همکاری مرکز خدمات جامع سلامت شهرک 22 بهمن و با هدف جلب مشارکت سایر بخشها در برنامه پویش ملی مبارزه با سرطان ، برگزار شد . در این جلسه آقای دکتر بخردی پزشک مرکز باریج اسانس کاشان در خصوص نحوه محافظت از پوست در برابر  اشعه ماوراء بنفش خورشید توضیحات کاملی ارائه نمودند.لازم به ذکر است 7-1 بهمن ماه هفته پویش ملی مبارزه با سرطان نام گرفته است.

ساعت : 17:47 -  روز  : یکشنبه  - 1 /  11 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :229