بازدید دوره ای مراقبین سلامت مرد از مرکز خدمات جامع سلامت  شهرک 22بهمن

بازدید دوره ای مراقبین سلامت مرد از مرکز خدمات جامع سلامت شهرک 22بهمن

پنجمین برنامه بازدید دوره ای مراقبین سلامت مرد در سال 1396 درتاریخ 27/10/1396با مدیریت گروه بیماریهای غیر واگیر از مرکز خدمات جامع سلامت شهرک 22بهمن انجام شد.

در این بازدید که با مدیریت گروه بیماریهای غیرواگیر برگزار شد، پس از تلاوت آیاتی از کلام ا.. مجید، آقای  دکتر حلواچی کارشناس مسئول بیماریهای غیر واگیر پس از خیر مقدم به حاضرین در خصوص اهمیت اجرای برنامه پویش سرطان مطالبی رابیان نمودند سپس آقای پیش بهار مراقب سلامت مرکز ،گزارشی از شاخصها و فعالیتهای نظام مراقبت بیماریهای واگیر و غیرواگیر ارائه نمودند درادامه آقای نمدیان اشکالات موجود در برنامه cHوpkuرا ارائه نمودند سپس آقای عباسی در خصوص بیمارهای واگیر مطالبی رابیان نمودند ،همچنین دستورالعملهای جدید بیماریهای واگیر را ارائه دادند.در ادامه آقای دکتر بخردی در خصوص پیشگیری از سرطان پوست مطالبی را بیان نمودند.

ساعت : 12:59 -  روز  : پنج شنبه  - 28 /  10 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :247