جلسه هماهنگی مانور آنفلوانزای فوق حاد پرندگان  در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار  شد

جلسه هماهنگی مانور آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد

جلسه هماهنگی مانور آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با حضور معاون فنی معاونت بهداشتی و واحد های مرتبط در تاریخ21/10/1396 در دفتر معاونت بهداشتی برگزار شد .

دکتر پنجه شاهی معاون فنی معاونت بهداشتی در مورد مدیریت برنامه مطالبی را بیان و  حضور کامل پرسنل مرتبط وهماهنگی لازم در این خصوص را تاکید نمودند.

سپس آقای نعمتیان مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر دانشگاه آخرین آمار و اطلاعات را در مورد وضعیت موجود بیان و اقدامات صورت گرفته و حدود انتظارات  در خصوص مانور از مدعوین بیان داشتند.. ایشان زمان و محل برگزاری مانور را جهت هماهنگی بیشتر بیان و در خصوص مستند سازی کلیه مراحل و پیگیری فعالیتهای مرتبط توسط اعضاء تاکید کردند.

ساعت : 11:45 -  روز  : دو شنبه  - 25 /  10 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :285