مانور زلزله در مراکزخدمات جامع سلامت راوند و جوشقان استرک برگزار شد کاشان

مانور زلزله در مراکزخدمات جامع سلامت راوند و جوشقان استرک برگزار شد

به مناسبت هفته ایمنی و کاهش اثر بلایای طبیعی و در راستای یادبود زلزله بم ، مانور زلزله با حضور پرسنل و داوطلبین سلامت مراکز راوند و جوشقان استرک برگزار شد.

در این برنامه ابتدا آموزش‌های لازم در مورد ایمن‌سازی ساختمان‌ها، پناه گیری و نقاط امن در محل، اهمیت توجه به قطع برق و آب و گاز در هنگام بروز زلزله و شیوه‌های صحیح در امدادرسانی ارائه شد.سپس شرکت کنندگان ، با اعلام شروع مانور ، در مناطق امن پناه گرفتند .بعد از برگزاری مانور ، اعضاء به ارائه درس آموخته های خود در خصوص نقاط ضعف و قوت اجرای مانور پرداختند.

ساعت : 10:18 -  روز  : سه شنبه  - 19 /  10 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :70