کمیته دانشگاهی ترویج تغذیه با شیرمادر برگزار شدکاشان

کمیته دانشگاهی ترویج تغذیه با شیرمادر برگزار شد

کمیته دانشگاهی ترویج تغذیه با شیرمادر با حضور رییس دانشگاه، معاون بهداشتی و سایر اعضاء روز چهارشنبه مورخ 13/10/96 در سالن شهدای ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکتر ابراهیم کوچکی رییس دانشگاه و دبیر کمیته در این نشست ضمن اشاره به اهمیت تغذیه با شیر مادر در آیات و روایات بر لزوم تلاش همه جانبه در خصوص ارتقا شاخص های مرتبط با تغذیه با شیرمادر در بیمارستانهای تابعه دانشگاه تاکید کرد.

دکتر سید علیرضا مروجی معاون بهداشتی دانشگاه نیز در این نشست گزارش نتایج ارزیابی مجدد بیمارستان های دوستدار کودک (شهید بهشتی، دکتر شبیه خوانی، میلاد، سیدالشهدا (ع) و شهید رجایی ) را ارائه داد.

این گزارش حاکیست: روسای بیمارستان ها در خصوص اقدامات انجام شده در راستای مصوبات جلسه قبل گزارشی را ارائه کردند.

منبع خبر: وب دا کاشان

ساعت : 9:40 -  روز  : شنبه  - 16 /  10 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :34