کارگاه آموزشی ایدز و تست تشخیص سریع  ایدز جهت دانشجویان پزشکی و مامایی کاشان برگزار شد

کارگاه آموزشی ایدز و تست تشخیص سریع ایدز جهت دانشجویان پزشکی و مامایی کاشان برگزار شد

کارگاه آموزشی ایدز و تست تشخیص سریع ایدز توسط مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری معاونت بهداشتی کاشان جهت 20 نفر از دانشجویان پزشکی و مامایی در مورخ 10/10/96  برگزارشد.

آقای دکتر هدایتی پزشک مسئول ایدز معاونت بهداشتی در ابتدا به اهمیت افزایش آگاهی عمومی در جلوگیری از افزایش موارد بیماری اشاره نمودند وسپس یکی از راههای مهم انتقال بیماری ایدز را انتقال از مادر مبتلا به کودک در حین بارداری، موقع زایمان و زمان شیردهی دانستند. وی به نقش انجام دوبار تست تشخیص سریع ایدز در دوران بارداری جهت شناسایی مادران باردار مبتلا و اقدامات مراقبت و درمان وی و اقدامات پیشگیرانه در نوزاد متولد شده اشاره نمودند. این کارگاه با هدف آشنایی و تشویق کادر پزشکی و مامایی به انجام رپید تست در دوران حاملگی برگزار شد. سپس جهت سه نفر از دانشجویان آزمایش تست تشخیص سریع بصورت عملی انجام شد.

ساعت : 8:56 -  روز  : پنج شنبه  - 14 /  10 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :122