برگزاری جلسه کمیته دانشگاهی بیماریهای غیرواگیر در سالن شهدای دانشگاه کاشان

برگزاری جلسه کمیته دانشگاهی بیماریهای غیرواگیر در سالن شهدای دانشگاه

جلسه کمیته دانشگاهی بیماریهای غیرواگیر در تاریخ 11/10/96 در محل سالن شهدای دانشگاه برگزار شد. این جلسه با حضور ریاست دانشگاه و معاونین پشتیبانی، بهداشتی، غذا و دارو، درمان و کارشناسان معاونت بهداشتی کاشان و ریئس شبکه آران و بیدگل برگزار گردید.

در این جلسه اهمیت بیماریهای غیرواگیر، چگونگی تهیه و تدوین سند بیماریهای غیرواگیر و گزارشی از اجرای برنامه خدمات نوین سلامت در دانشگاه توسط معاون بهداشتی ارائه شد و سپس ریاست محترم دانشگاه به جمع بندی مطالب پرداخته و یکسری موارد مطروحه مصوب و مورد تایید قرار گرفت.

ساعت : 8:40 -  روز  : پنج شنبه  - 14 /  10 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :85