در هفته ایمنی و کاهش اثر بلایای طبیعی مسابقات فوتسال کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد

مسابقات فوتسال دانشگاه علوم پزشکی کاشان بمناسبت هفته ایمنی و کاهش اثر بلایا طبیعی  با شعار "کاهش تعداد افراد تحت تاثیر مخاطرات طبیعی تا سال 1409(2020) "در بین کارکنان دانشگاه برگزار شد. در حاشیه برگزاری مسابقات،گروه فوتسال دانشگاه با یادآوری زلزله بم  راهکارهای پیشگیری از آثار سوء حوادث و  آمادگی در برابر بلایا را فراگرفتند .

ساعت : 8:14 -  روز  : پنج شنبه  - 14 /  10 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :91