جلسه آموزشی آنفلوانزای انسانی و پرندگان در دبیرستان شهید نجفی برگزار شدکاشان

جلسه آموزشی آنفلوانزای انسانی و پرندگان در دبیرستان شهید نجفی برگزار شد

جلسه آموزشی آنفلوانزای انسانی و پرندگان با همکاری واحد آموزش سلامت توسط گروه پیشگیری ومبارزه با بیماریهای  واگیر معاونت بهداشتی در مدرسه متوسطه دخترانه شهید نجفی در تاریخ29/09/1396  برگزار گردید.

در این جلسه راههای انتقال بیماری آنفلوانزا ، اهمیت بیماری، علائم بیماری،راههای پیشگیری، توصیه ها در زمان ابتلا به بیماری، و واکسن آنفلوانزا توسط اقای صالحی کارشناس بیماریهای واگیر معاونت بهداشتی توضیح داده شد. ایشان رعایت بهداشت فردی و عمومی را مهمترین راه جلوگیری از بیماری دانستند. و بر راههای پیشگیری از بیماری تاکید نمودند.

در پایان جلسه به سوالات دانش آموزان ومعلمان در خصوص آنفلوانزا پاسخ داده شد و تعداد700 عد تراکت آنفلوانزای انسانی و پرندگان در بین شرکت کنندگان توزیع گردید.

ساعت : 12:5 -  روز  : جمعه  - 8 /  10 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :207