جلسه آموزشی هپاتیت جهت دانشجویان دانشکده فنی حرفه ای شهید رجایی کا شان برگزار شد

در راستای اجرای برنامه SHEPهپاتیت، جلسه آموزشی هپاتیت در مورخ 20/9/96جهت 150 نفر از دانشجویان دانشکده فنی حرفه ای شهید رجایی کا شان برگزار شد.

این جلسه بر اساس مدل جامع سیستماتیک آموزش و ارتقاء سلامت(SHEP) توسط خانم فیض آیادی کارشناس پرستاری مرکز خدمات جامع سلامت شهید لامع برگزار شد. در ابتدا به نقش کبد در بدن اشاره و سپس عوامل مختلف در ایجاد هپاتیت را نام بردند. ایشان سپس به انواع مخلف هپاتیت اشاره وآمار شیوع بیماری در جهان و کشور ایران را جهت فراگیران مطرح و راههای انتقال بیماری و نحوه تشخیص و اقدامات در مانی را بیان نمودند. جلسه با پاسخگویی به سوالات حاضرین،انجام پس آزمون و توزیع پمفلتهای آموزشی به کار خود پایان داد.

ساعت : 17:57 -  روز  : شنبه  - 2 /  10 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :257