برگزاری همایش صمیمیت در محیط خانواده ویژه پرسنل دانشگاه

به مناسب هفته سلامت روان واحد بهداشت روان معاونت بهداشتی دانشگاه همایشی باعنوان  صمیمیت در محیط خانواده ویژه پرسنل دانشگاه در روز سه شنبه مورخ 9/8/91 ساعت 9 الی  11 در آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه با حضور اساتید مجرب گروه روانشناسی دانشگاه (جناب آقای دکتر امیدی,جناب آقای دکتر محمدی و سرکار خانم دکتر زرگر) برگزار می نماید. در انتها پانل پرسش و پاسخ نیز برگزار می گردد.

ساعت : 11:52 -  روز  : دو شنبه  - 8 /  8 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :972