نشست شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه برگزار شد کاشان

نشست شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه برگزار شد

نشست شورای سلامت و امنیت غذایی با حضور رئیس دانشگاه، معاون محترم استاندار و فرماندار ویژه شهرستان کاشان، جمعی از مسئولین شهرستان و دانشگاه روز سه شنبه مورخ 27/09/96 در سالن شهداء ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکتر حمید رضا مومنیان معاون محترم استاندار و فرماندار ویژه شهرستان کاشان ، ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات دانشگاه علوم پزشکی کاشان در اجرای برنامه های تحول سلامت بر همکاری و هماهنگی همه سازمانها و نهادها برای بیشبرد اهداف سلامت تاکید کردند و خواستار اقدامات مناسب توسط سازمانهای مرتبط برای بهبود فرهنگ سلامت جامعه و مقابله با عوامل تهدید کننده سلامت شدند ، وی تشکیل مرتب جلسات کارگروه سلامت و امنیت غذایی را ضروری دانستند .

ایشان اجرای به موقع مصوبات و اقدامات مناسب دانشگاه علوم پزشکی در آموزش فراگیر اصول صحیح طب سنتی و برخورد قاطع با عوامل غیر مجاز در مقوله طب سنتی و عطاریها را ستودنی دانستند.

دکتر ابراهیم کوچکی رئیس  دانشگاه نیز در این نشست، ضمن تبریک روز وحدت حوزه و دانشگاه  مطالبی در خصوص ارتقاء سلامت جامعه با رعایت اصول بهداشت محیط ، برنامه های پیشگیری از ایدز و استفاده از خدمات نوین سلامت در مراکز خدمات جامع سلامت عنوان فرمودند.

این گزارش حاکیست: آقای دکتر مروجی معاون بهداشتی دانشگاه با اشاره به برنامه های جدید وزارت بهداشت در مقوله سلامت اجتماعی به برخی از عوامل اجتماعی تعیین کننده سلامت مانند فقر ، اشتغال ، تحصیلات ، مسکن و... اشاره نمودند

ایشان همچنین ضمن ارئه آمار بروز سرطان در شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل ،با اشاره به برنامه های تحول سلامت در راستای غربالگری و پیشگیری و کنترل سه سرطان روده بزرگ ، سینه و دهانه رحم ، از عموم جامعه برای مراجعه به پایگاههای سلامت و دریافت خدمات تعین کننده سلامت از جمله غربالگری سرطانهای فوق دعوت به عمل آورد

دکتر مروجی در مورد اجرای پروژه سنجش گاز رادون در شهرستانهای کاشان و آران وبیدگل ، برنامه کنترلی و حمایتی ایدز ، همچنین مشارکت های بین بخشی در شورای سلامت مواردی را ذکر نموده .در پایان مطالب مورد بحث و گفتگو قرار گرفت .

ساعت : 18:2 -  روز  : سه شنبه  - 28 /  9 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :185