پیام تبریک معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان به مناسبت روز جهانی داوطلب

معاون بهداشتی دانشگاه ضمن تبریک روز جهانی داوطلب و تقدیر از زحمتکشان این عرصه از فعالیت حدود 1600 داوطلب سلامت در دانشگاه علوم پزشکی کاشان خبر داد.

دکتر سید علیرضا مروجی به مناسبت روز جهانی داوطلب 14 آذر ماه (5 دسامبر) در گفتگو با وب دا، اظهار داشت: حدود 1600 داوطلب سلامت در دانشگاه علوم پزشکی کاشان فعالیت دارند.

این داوطلبان سلامت در اجرای برنامه های بهداشتی با این دانشگاه همکاری می کنند و در واقع رابط بین نظام سلامت و جامعه هستند .

وی افزود: داوطلبان سلامت همواره در اجرای طرح های ملی و منطقه ای، پژوهشی و اجرای برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت مشارکت و همکاری گسترده دارند.

دکتر مروجی تقویت حضور داوطلبان متخصص ادارات و خیرین سلامت با حمایت و مشارکت داوطلبان سلامت محلات را از اهداف مسوولان دانشگاه در راستای ارائه خدمات بهداشتی  برشمرد و با تبریک روز جهانی داوطلب از همکاری داوطلبان سلامت، مربیان آن ها و تمامی فعالان این عرصه قدردانی کرد .

شایان ذکر است فعالیت داوطلبان سلامت در دانشگاه علوم پزشکی کاشان از سال 1372 آغاز شده و در حال حاضر 80 واحد بهداشتی در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل مجری برنامه داوطلبان سلامت هستند  و 1400 داوطلب سلامت ایرانی و 82 داوطلب سلامت غیر ایرانی 45% از خانوارهای شهرستانهای کاشان وآران وبیدگل را تحت پوشش پوشش قرار دارند .

لازم به ذکر است 114 نفراز داوطلبان سلامت به عنوان داوطلب متخصص از سایر سازمانهای دولتی و غیر دولتی شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل با دانشگاه علوم پزشکی همکاری دارند.

ساعت : 18:44 -  روز  : سه شنبه  - 14 /  9 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :25