کمیته دانشگاهی مدارس مروج سلامت برگزار شد

در راستای برنامه مدارس مروج سلامت ،کمیته­ دانشگاهی با حضورمعاون بهداشتی دانشگاه، سرپرست شبکه بهداشت آران وبیدگل ،کارشناس  شورای سلامت فرمانداری ویژه کاشان ،کارشناس امور اجتماعی فرمانداری آران وبیدگل ،معاونین آموزش و پرورش شهرستان های کاشان و آران وبیدگل و سایر اعضای کمیته در مورخ 1/9/96تشکیل شد.

در ابتدای جلسه جناب آقای دکتر مروجی  دستاوردها و نتایج برنامه در سال تحصیلی 96-95به همراه مشکلات اجرایی و پیشنهادهای ارتقای برنامه را ایراد نمودند.

در ادامه سایر اعضاء جلسه به  بیان چالش ها، مشکلات و اقدامات انجام شده پرداختند. نهایتاً جلسه پس از ارائه نظرات کارشناسی توسط کلیه اعضاء  و جمع بندی مطالب به کار خود پایان داد.

ساعت : 19:0 -  روز  : شنبه  - 11 /  9 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :48