کنفرانس علمی پیشگیری بیماریهای داخلی در بارداری برگزار شدکاشان

کنفرانس علمی پیشگیری بیماریهای داخلی در بارداری برگزار شد

تامین سلامت مادری جهت برقراری سلامت جامعه ضروری است لذا اقدامات لازم جهت کاهش مرگ مادری از برنامه های کشوری سلامت و اولویت های دانشگاه علوم پزشکی کاشان می باشد. امروزه نقش بیماریهای داخلی در شاخص مرگ و میر مادری شناسایی شده است. انجام مراقبتهای قبل از بارداری در شناسایی بیماریهای داخلی حائز اهمیت می باشد. با درمان یا کنترل بیماریهای داخلی وپیشگیری از عوارض بیماریهای داخلی می توان به ارتقا سلامت مادر و جنین کمک نموده در این راستا اولین جلسه کنفرانس علمی((پیشگیری بیماریهای داخلی در بارداری))با سخنرانی اعضاء هیئت علمی جهت پزشکان و ماماهای مراکز و پایگاههای بهداشتی برگزار گردید.

ساعت : 19:23 -  روز  : چهار شنبه  - 8 /  9 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :32