همایش دیابت ویژه بیماران دیابتی برگزار شدکاشان

همایش دیابت ویژه بیماران دیابتی برگزار شد

به مناسبت هفته ملی و روز جهانی دیابت همایش دیابت ویژه بیماران دیابتی توسط معاونت بهداشتی و با همکاری معاونت درمان و پشتیبانی شرکت نونوردیسک- باریچ اسانس و کامور در تاریخ 05/09/96 در سالن آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه برگزار شد.

در این همایش تعداد 300 نفر از بیماران دیابتی شرکت و درخصوص اهمیت پیشگیری از دیابت- چگونه رژیم غذایی سالم و چگونگی ارائه خدمات مطالبی را فرا گرفتند. در این همایش آقای دکتر مرتضی پنجه شاهی معاون فنی دانشگاه درخصوص اهمیت پیشگیری و کنترل دیابت و آقای دکتر محمد حاجی جعفری درخصوص چگونگی ارائه خدمات به بیماران دیابتی در مرکز دیابت مطالبی را بیان نمودند. در پایان برنامه به تعداد 20 نفر از شرکت کنندگان جوایز نفیسی اهدا گردید.

ساعت : 19:11 -  روز  : چهار شنبه  - 8 /  9 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :53