کارگاه آموزشی مقابله با پدیکولوزیس(شپش) برای دانشجویان خوابگاه الزهرا  کاشان برگزار شد

کارگاه آموزشی مقابله با پدیکولوزیس(شپش) برای دانشجویان خوابگاه الزهرا کاشان برگزار شد

کارگاه آموزشی روشهای کاربردی مقابله با پدیکولوزیس (شپش)  برای  دانشجویان خوابگاه الزهرای دانشگاه علوم پزشکی کاشان توسط گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر معاونت بهداشتی در مورخ14/8/96 در سالن آموزشی دانشکده دندان پزشکی برگزارگردید.

در این کارگاه آموزشیآقای صالحی کارشناس برنامه پدیکلوزیس چرخه زندگی شپش ، نحوه انتقال،درمان،نحوه رشک زدایی و راههای پیشگیری از آلودگی را بیان کردند. ایشان رعایت بهداشت فردی را مهمترین راه جلوگیری از ابتلا به این آلودگی ذکر کردند و همچنین در این جلسه مباحثی در خصوص رعایت اصول بهداشت فردی، حمام منظم، عدم استفاده از لوازم شخصی دیگران، پیگیری موارد آلوده تا درمان کامل و پیگیری اطرافیان مطرح شد. سپس جهت شرکت کنندگان فیلم آموزشی شپش به نمایش گذاشته شد و به سوالات شرکت کنندگان پاسخ دادهشد.

ساعت : 9:0 -  روز  : سه شنبه  - 30 /  8 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :66